Back

Nieuwigheden

Door onze wereldwijde import & export hebben wij de toegang tot heel veel nieuwe soorten.

Lees meer

Plant van de maand

Photinia fraseri 'Little Red Robin'

Lees meer

Links

BOWECO

CRV Plants

BEST-select

BEST-select is een samenwerkingsverband tussen de sierboomkwekerijveredeling van het Departement voor Plantengenetica en veredeling (DvP-CLO) en 22 vooruitstrevende Belgische boomkwekerijen. BEST-select werd opgericht om de verbetering en vernieuwing van het boomkwekerijsortiment op een gestructureerde manier aan te pakken. BEST-select omvat daarom de volledige keten van ontwikkeling van nieuwe planten, productie en marktintroductie

Provenciaal Domein 'Den Blakken'

Promotiecentrum voor sierteelt, rozenteelt en parkbomen (9ha 37a).

VMS

Vlaams Milieuplan Sierteelt. Met ons bedrijf trachten we de kwaliteit van onze samenleving te beschermen. Dat vereist spaarzaam omspringen met grondstoffen en het milieu respecteren. Producten van VMS-deelnemers zijn herkenbaar aan het MPS-vignet, hiernaast afgebeeld. Dit A-label vignet geeft aan dat bij de teelt de voorgeschreven milieunormen werden gerespecteerd.

Belbex

Is een vereniging van Belgische boomkwekerijbedrijven. Deze bedrijven exporteren een groot deel van de Belgische boomkwekerijproduktie. De bedrijven bieden u het volledige boomkwekerij-assortiment. Belbex neemt de specifieke handelsbelangen van de leden waar.

Harkness Roses

Wij zijn officiele licentiehouder van Harkness rozen in BelgiŽ. Deze uitmuntende en ziektevrije soorten zijn te verkrijgen op ons bedrijf.