Back

Nieuwigheden

Door onze wereldwijde import & export hebben wij de toegang tot heel veel nieuwe soorten.

Lees meer

Plant van de maand

Photinia fraseri 'Little Red Robin'

Lees meer

NIEUWIGHEDEN

Door onze wereldwijde import & export hebben wij de toegang tot heel veel nieuwe soorten.

Onder deze rubriek willen wij de nieuwe cultivars introduceren.

Ligustrum obtusifolium 'Massif'

Ligustrum obtusifolium 'Massif'

De  ligustrum Massif is een bodembedekkende Ligustrum. De plant groeit niet hoog op  (niet hoger dan 1m), en door zijn vlakke groei wordt de bodem met een fris  groen bladerdek ingevuld. Deze Ligustrum Massif is ideaal voor de invulling van  openbare aanplantingen, brede borders, talluds, bermen, … De sierlijk overhangende twijgen zorgen voor een goede en  snelle bodembedekking en onderdrukken de onkruidgroei. De plant bloeit in juni  en vormt nadien paars-zwarte vruchten die lang in de winter aan de plant blijven.

Buddleja argus 'White Velvet'

Buddleja argus 'White Velvet'

De Buddleja ARGUS® is een nieuwe cultivar, binnen de familie van Buddleja's.Deze vlinderstruik heeft schitterende witte of paarse bloemen. Het meest vernieuwende en unieke is dat deze Buddleja nauwelijks zaad maakt, en dus niet meer woekert. M.a.w. het is een niet invasieve hybride, die zich in de siertuin of aanplanting niet ongewenst zal uitbreiden.

Hydrangea paniculata 'Bobo'

Bobo® is een absolute aanwinst voor de kleine tuin. Het is een echte pluimhortensia. Bij regelmatige snoei wordt deze compact groeiende Hydrangea niet hoger dan 60 tot 70 cm. Hij is daarbij ook zeer bloeirijk en bloeit van begin juli tot september, dus eerder vroeg. Prima te gebruiken in de border of als terrasplant.